Actie Eben-Haëzer voor Ebenezer

Doe mee met de nieuwe actie: Eben-Haëzer voor Ebenezer

 

Bij deze nieuwe actie zoeken we Nederlandse scholen die dezelfde naam dragen als de school in Malawi. Kinderen uit Nederland kunnen zo hun leeftijdsgenoten helpen in het armoedige Malawi. In één van de armste landen ter wereld bouwen en steunen we een basisschool die kwalitatief goed les wil geven aan kinderen. Zo krijgen deze kinderen kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor hun toekomst.

De Ebenezer school in Malawi wordt nog steeds uitgebreid en uw steun is daarbij hard nodig. Er moeten nog klaslokalen en woningen worden gebouwd. Voor 8.000 euro is de fundering van een schoolblok gereed. En 3.500 euro is nodig voor de inrichting van een schoolblok.

Wij als stichting zijn dus op zoek naar scholen die door hun identiteit en naamgeving een band hebben met deze school in Malawi. Uw school kan op allerlei manieren geld inzamelen voor dit goede doel. Te denken valt aan weekcollectes of het opzetten van speciale leerzame acties met de kinderen. In dat geval kunnen wij u eventueel van materialen voorzien. Graag komen we ons ook persoonlijk voorstellen en het project toelichten.

nl_NLDutch