10 jaar Ebenezer! Wij hebben feest. U trakteert?

Dit jaar viert Ebenezer School haar tienjarig bestaan! In april 2008 is Ebenezer School gestart met het lesgeven van kleuters in enkele oude gebouwen. Een nieuwe school met verbeterde kwaliteit van het onderwijs was gestart! De bouw van het eerste schoolgebouw begon en in april 2009 opende de school haar deuren in het nieuwe gebouw! Bijna jaarlijks is er een nieuw schoolblok gebouwd met lokalen en noodzakelijke voorzieningen voor de school. Bij de school zijn ook woningen voor het personeel gebouwd. Nu 10 jaar later is Ebenezer School uitgegroeid tot een volwaardige basisschool. Komend jaar zal de bouw van het laatste schoolblok worden afgerond. Het ontwerp voor nog een aantal nieuw te bouwen woningen ligt al klaar.

10 jaar met hoogte- en dieptepunten. Een groei tot 400 kinderen. IJverige leerlingen die met succes de school verlaten. Veel vrijwilligers van over de hele wereld hebben zich afgelopen jaren ingezet voor of op school. Veel sponsors hebben geholpen om dromen te realiseren. Maar ook het afscheid van de oprichtster, te weinig financiële middelen en kinderen die de school vervroegd verlaten.

In 10 jaar tijd is er veel gebeurd en we zien de trouw van de Heere God door alles heen! Hij hielp als wij het niet meer wisten. God geeft alles op Zijn tijd!

Zo mogen we ook vertrouwend de toekomst in gaan. Wij hopen en bidden dat Ebenezer School nog lang het verschil kan maken in de levens van kinderen in Malawi.

Helpt u mee? Geef deze kinderen een toekomst! Kijk hier hoe u kunt doneren of sponsor een kind!

Jubileum actie: Sponsor dit jaar nog een kind en ontvang GRATIS de CD ‘Music – voice of the soul’! Voor meer informatie over het sponsorprogramma klik hier.

Zikomo kwambiri! Bedankt voor wat u voor deze kinderen hebt gedaan de afgelopen jaren. Zonder de trouwe steun van onze donateurs was het niet mogelijk geweest!

nl_NLDutch